Powerpoint Templates

PowerPoint templates zorgen voor een consistent gebruik van jouw huisstijl(elementen) en geven structuur aan slides. Een PowerPoint template zorgt er namelijk voor dat jouw logo op alles slides op de juiste plek staat en dat je niet bij iedere nieuwe slide het huisstijllettertype hoeft op te zoeken. Ook staan met een PowerPoint template al jouw huisstijlkleuren netjes in de kleurenbalk. Helaas is het maken van een goed werkende PowerPoint template (of PowerPoint-sjabloon) niet vanzelfsprekend.
Een goede PowerPoint template
Een goede PowerPoint template legt een groot aantal zaken vast. Je bouwt in zo’n template de lay-out van slides, die je bijvoorbeeld gebruikt bij sales presentaties. Dit bouwen doe je door bijvoorbeeld vast te leggen waar de (sub-)koppen en het logo moeten staan. Daarnaast voeg je basiszaken zoals standaardlettertype(s), kleuren en vormen toe aan de template. Eventueel kun je de template uitbreiden met designelementen en afbeeldingen. Ook is het mogelijk om overgangsslides te maken met creatieve animaties. Dit geeft een professionele tint aan de presentatie. Met een goede PowerPoint template heb jij (en jouw medewerkers) de vrijheid om zelf slides te maken, maar staan alle slides wel in dezelfde (huis)stijl.
Wat kan Fix My Slides voor jou doen?
Fix My Slides heeft veel ervaring in het maken van goede PowerPoint templates. Wij helpen je graag om een juiste basis te maken van waaruit jij al jouw PowerPointpresentaties kunt vormgeven. Neem contact met ons op om te leren wat wel voor elkaar kunnen betekenen.
× Vragen? Stuur ons een appje!