Interactieve PowerPoints

Interactieve presentaties zijn presentaties waarbij je vrij kunt navigeren. Je zit hierbij dus niet aan een volgorde van slides vast. Daardoor heb je de ruimte om op basis van publieke interactie de volgorde van jouw presentatie te bepalen. Interactieve presentaties geven in combinatie met een touchscreen iedere presentator de vrijheid om dat deel van de presentatie naar voren te halen wat relevant is voor dat specifieke moment.
Interactieve presentaties op beurzen en congressen
Tijdens beurzen en congressen kun je met interactieve PowerPointpresentaties eenvoudig invulling geven aan een beursstand. Dit is bijvoorbeeld waardevol als je gericht individuele vragen van klanten wil beantwoorden, zonder eerst door irrelevante slides heen te moeten klikken. Daarnaast kun je door video’s op te nemen in de presentatie op eenvoudige wijze productpresentaties geven, zonder dat je producten fysiek hoeft mee te nemen.
Wat kan Fix My Slides voor jou doen?
Fix My Slides kent als geen ander de opties en mogelijkheden van interactieve PowerPointpresentaties. Wij kunnen je helpen om deze mogelijkheden op een creatieve en impactvolle manier in te zetten voor jouw interactieve presentatie. Neem contact met ons op om te leren wat wel voor elkaar kunnen betekenen.
× Vragen? Stuur ons een appje!