Snelle hulp met Quick fix

Je herkent het vast wel: je hebt een belangrijke presentatie en een paar dagen ervoor kom je erachter dat je nog geen overtuigende PowerPointslides hebt. Door andere werkzaamheden is de voorbereiding van de presentatie erbij ingeschoten. De bekende remedie is dan vaak: ‘Ik sprokkel wel wat slides bij elkaar en ik lul me er wel doorheen’. Maar hoe vaak heb je zelf niet in een presentatie gezeten waarbij de presentator slecht voorbereid was en geen duidelijk verhaal vertelde? En hoelang kon je bij deze presentaties jouw aandacht erbij houden?
In korte tijd een goede PowerPointpresentatie maken
Ondanks de korte tijd die je nog hebt voor de presentatie, is het belangrijk om goed na te denken over wie jouw publiek is en over wat wil je bereiken met de presentatie (call-to-action). Welke informatie moet je daarvoor vertellen in de slides? Op basis van deze gedachten kun je prima uit eerdere slide decks een PowerPointpresentatie samenstellen. Je kunt ook een paar slides maken met alleen de juiste content, zonder vormgeving. Met deze basis kan Fix My Slides een professionele vormgeving voor je verzorgen zodat alles een geheel is in jouw huisstijl. Jij hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de slides en kunt jouw tijd en aandacht richten op het verhaal dat je wil vertellen.
Wat kan Fix My slides voor jou doen?
Fix My Slides kan jou helpen om op korte termijn PowerPoint slides te verbeteren terwijl jij je richt op het verhaal dat je wil vertellen. Fix My Slides is gewend om onder tijdsdruk te werken. Wij zullen altijd een eerlijke analyse doen en aangeven of we de gewenste deadline kunnen halen. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn op momenten dat succes nodig is. Is er meer tijd? Dan denken we ook graag mee over de verhaallijn en passende content. Op het moment dat we vaker voor jou werken, kunnen we ook sneller schakelen en putten uit eerder werk. Neem contact met ons op om te leren wat wel voor elkaar kunnen betekenen.
× Vragen? Stuur ons een appje!