Winnende presentaties in 5 stappen

Visueel effectief

Dagelijks worden er miljoenen PowerPoint presentaties gemaakt, het gros is alleen visueel in-effectief...

5 essentiële stappen

Wij ontwikkelen presentaties via een vast patroon, bestaande uit 5 stappen. Fix My Slides kan u helpen met dit gehele proces of iedere stap afzonderlijk.

Geheimhoudingsovereenkomst

Wij zijn gewend om onder geheimhouding te werken en tekenen vooraf altijd een geheimhoudingsovereenkomst met onze klanten.

Wij kunnen je helpen met het gehele proces of met iedere stap afzonderlijk

Stap 1
Concept uitdenken
We beginnen met het samen uitdenken van jouw concept. Welke boodschap wil je overbrengen? Wie is jouw publiek? Waar en wanneer geef je de presentatie? En in wat voor setting?
Stap 1
Stap 2
Verhaallijn
In stap 2 gaan we op zoek naar het juiste verhaal. Ervaring leert dat slechts een deel van een presentatie blijft hangen. Het is daarom belangrijk goed uit te denken welke boodschap jouw publiek mee naar huis moet nemen.
Stap 2
Stap 3
Visualisatie van het verhaal
In stap 3 zoeken we de juiste beelden bij jouw verhaal. Mensen denken voornamelijk in beelden. Daarom is het juist visualiseren van jouw boodschap een belangrijke stap.
Stap 3
Stap 4
Design en vormgeving
Vervolgens focussen we ons in stap 4 op het design van jouw powerpointpresentatie. Jouw huisstijlelementen en -kleuren zijn input voor de vormgeving. Aan de hand van die stijl ontwikkelen wij slides met illustraties, pictogrammen en grafieken. Zo ontstaat er een mooi visueel geheel met herkenbare elementen.
Stap 4
Stap 5
Eindcontrole
In de laatste stap lopen we alles nog even na. We controleren de lettertypes, animaties, kwaliteit van de afbeeldingen, werking van video's en kijken of jouw noties correct zijn geladen. Heb je zelf teksten aangeleverd? Dan doen we ook nog een spellingcheck.
Stap 5

Neem contact met ons op

× Vragen? Stuur ons een appje!